Forradalom Dunaújvárosban: lemondják Habony újságját

POLITIKA
2017 április 22., 18:47
comments 268

Lapszámonként 226 ezer forintot (+áfa) költött Dunaújváros önkormányzata Habony Árpád Modern Media Group nevű kiadójának egyik lapja, a Lokál terjesztésére, most viszont nagy fordulat történt az ügyben: a város közgyűlése kezdeményezte a szerződés felbontását – írja a Magyar Nemzet egy helyi jobbikos képviselőre hivatkozva.

A Lokál önkormányzati finanszírozású terjesztése ellen 1500 ember írta alá petíciót a lap szerint.

Cserna Gábor dunaújvárosi polgármester az év elején azzal indokolta, hogy a Lokálra költsék a városiak pénzét, hogy erre van szükség az ellenzéki pártok által terjesztettek hazugságok ellensúlyozására. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.