Trump legfontosabb információs forrása szerint Soros György miatt túl erős a spangli

külföld
2017 április 22., 19:23

Nagyon sok rossz dologról tehet a világban Soros György – elég ehhez meghallgatni bármelyik fideszes vagy kormányzati sajtótájékoztatót –, de arra kevesen gondoltak volna, hogy

azért is pont őt kell utálni, mert túl erős a spangli.

Egy amerikai, főleg összeesküvésben és jobboldali politikában utazó rádiós műsorvezető, Alex Jones éppen erről beszélt egy bírósági tárgyaláson a napokban. Azt mondta, hogy ugyan ő is fogyaszt évente egyszer marihuánát, de csak azért, tesztelje a magát terméket. Jones szerint ugyanis

Soros szándékosan rombolja az emberek agyát, és a magyar származású spekuláns azon mesterkedett – sikeresen –, hogy egyre erősebbé tegye a spanglit, és butítsa annak fogyasztóit.

Alex Jones egyébként hatalmas figura, ennek bizonyítására mellékelném ezt a videót:

link Forrás

Az már egy fokkal durvább, hogy Jones rengeteg amerikai helyi rádióban egyszerre szórt műsorait több tízmillióan hallgatják, és egyik jelentős rajongója maga az amerikai elnök, Donald Trump, aki egyébként szerepelt is már a műsorában. Több tekintélyes amerikai lap írt arról, hogy Trump gyakorlatilag hitelesebbnek tartja Jones-t, mint az amerikai hírszerzést.

Más kérdés, hogy a gyerekei elhelyezéséről szóló bíró tárgyaláson éppen azt igyekszik bizonyítani, hogy a tévében csak egy fikciós szereplőként beszél össze-vissza, igazából nem is veszi komolyan a dolgot. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.