Trump legfontosabb információs forrása szerint Soros György miatt túl erős a spangli

2017 április 22., szombat 19:23

Nagyon sok rossz dologról tehet a világban Soros György – elég ehhez meghallgatni bármelyik fideszes vagy kormányzati sajtótájékoztatót –, de arra kevesen gondoltak volna, hogy

azért is pont őt kell utálni, mert túl erős a spangli.

Egy amerikai, főleg összeesküvésben és jobboldali politikában utazó rádiós műsorvezető, Alex Jones éppen erről beszélt egy bírósági tárgyaláson a napokban. Azt mondta, hogy ugyan ő is fogyaszt évente egyszer marihuánát, de csak azért, tesztelje a magát terméket. Jones szerint ugyanis

Soros szándékosan rombolja az emberek agyát, és a magyar származású spekuláns azon mesterkedett – sikeresen –, hogy egyre erősebbé tegye a spanglit, és butítsa annak fogyasztóit.

Alex Jones egyébként hatalmas figura, ennek bizonyítására mellékelném ezt a videót:

Az már egy fokkal durvább, hogy Jones rengeteg amerikai helyi rádióban egyszerre szórt műsorait több tízmillióan hallgatják, és egyik jelentős rajongója maga az amerikai elnök, Donald Trump, aki egyébként szerepelt is már a műsorában. Több tekintélyes amerikai lap írt arról, hogy Trump gyakorlatilag hitelesebbnek tartja Jones-t, mint az amerikai hírszerzést.

Más kérdés, hogy a gyerekei elhelyezéséről szóló bíró tárgyaláson éppen azt igyekszik bizonyítani, hogy a tévében csak egy fikciós szereplőként beszél össze-vissza, igazából nem is veszi komolyan a dolgot. (Buzzfeed)