A több mint tíz éves tévéreklámok nézegetése tökéletes vasárnap délutáni program

Emlékszel azokra az időkre, amikor az emberek még nem azzal menőztek a közösségi oldalakon, hogy nem tudják, miről van szó, mert nincsen otthon tévéjük, nem nézik a Győzike Show-t? 

Ha te sem, de szeretnél, kezdd el nézni YouTube-on az 'RTL klub videók' nevű csatorna videóit. Minden egyes nap töméntelen mennyiségben töltenek fel tíz évesnél szinte minden esetben régebbi felvételeket tévéből, főleg műsorok közti ajánlók és reklámok elegyét. Hogy miért döntött valaki úgy a kétezres években, hogy VHS-kazettára felveszi ezeket, nem tudom. Talán a kedvenc szappanoperája új epizódjainak felvételét időzítette be rendszeresen rosszul, talán reklámfüggő volt és kész, akárhogy legyen, jó, hogy így döntött.

Ezt a fenti videót már majdnem teljesen végignéztem, amikor ráeszméltem, milyen mély nyugalommal tölt el. Nem vagyok agysebész (hehe, hát az látszik), de az az elméletem, hogy talán azért, mert ennyi idő alatt a reklámipar emberi agyat manipuláló trükkjei annyira megváltoztak, hogy nem nagyon hasonlítanak a mai rekámokra, így a régi reklámok képi világa, jelmondatai, zajai, háttérzenéi nem idegesítenek fel, hanem vidám, biztonságos gyermekkori emlékeket ébresztenek fel bennem, nem beszélve a VHS-kép- és hangminőség nyújtotta instant nosztalgiatripekről. Ajánlom mindenkinek, kitűnő kikapcsolódás.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.