A volt libanoni elnök veje céget alapított Magyarországon

POLITIKA
2017 április 26., 15:01
comments 25

Michael Suleiman volt libanoni elnök veje, Wissam Chawki Baroudi tavaly év végén céget alapított Magyarországon az időközben meghalt Ghaith Pharaon szaúdi üzletember segítéségével – írja a Heti Válasz.

A cég neve Robinsons Magyarország Kft., a cégjegyzék szerint agrárkereskedelemmel foglalkozik, és éppen arra a címre vannak bejegyezve, ahol Pharaon magyarországi érdekeltségei vannak, tehát a Szabadsági téri Bank Centerben. Ennél érdekesebb, hogy a cég alapításához az ügyvédet és kézbesítési megbízottat is a Pharaon Group Hungary biztosította.

A Heti Válasz felhívja a figyelmet, hogy Orbán Viktor 2012-ben és 2013-ban is találkozott Michael Suleimannal, amikor az még hivatalban volt. A keleti nyitásról beszélgettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.