Razziát tartott az adóhatóság a West Ham és a Newcastle irodáiban

futball
2017 április 26., 09:32

A brit adóhatóság 180 nyomozót küldött ki a különböző klubok ellenőrzésére az Egyesült Királyságban és Franciaországban. A razzia során több embert is letartóztattak, akiket biztosítási- és adócsalással vádolnak.

A nyomozók több helyiséget is átvizsgáltak Anglia északkeleti és délkeleti részén. A HMRC szóvivője szerint az akcióban üzleti és pénzügyi nyilvántartásokat foglaltak le. A BBC szerint az egyik átvizsgált klub a West Ham, a másik pedig a Newcastle volt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.