"Akartok terrorizmust? NEEEEM!" - Soros ellen tüntet Brüsszelben a CÖF

POLITIKA
2017 április 27., 10:44
photo_camera Csizmadia László, itt épp Budapesten szolidarít a kormánnyal. 

Soros György csütörtökön találkozik Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság vezetőjével, és a helyszínen van a CÖF is. 

Szerdán kiálltak a magyar miniszterelnök mellett, miután a Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a lex CEU miatt. Később derült csak ki, hogy elfelejtettek területet foglalni, a belga rendőrök pedig jelezték is nekik, hogy csak másnapra van engedélyük, bár ez nem ment könnyen, mert a demonstrálók közül senki nem beszélt jól angolul.

Csütörtökre foglaltak ugyan területet, de a HVG tudósítása szerint nem a legjobb helyszínt lőtték be maguknak, mert olyan messze vannak a Bizottság épületétől, hogy Soros szinte biztosan nem érzékeli majd a jelenlétüket. Az írják,

"a CÖF talán azért tüntetett messzebb az épülettől, mert nigeri polgárok egy csoportja jobb helyet szerzett a Schuman téren." 

A nigeriek választási csalásra miatt tüntetnek az elnökük ellen, és zászlójuk ugyan nincs annyi, de ők is vannak vagy 50-en. A rendezvény legjobb része a tudósítás alapján az lehet, ahogy Csizmadia László lázítja a tömeget. Állítólag ez történik:

  • Akartok párhuzamos társadalmakat, NGO-kat? NEEEEM.
  • Akartok terrorizmust? NEEEEM.
  • Akartok kormánybuktatást a Soros judáspénzén élőktől? NEEEEEM.

Ezek után Miatyánk és Lomnici Zoltán következett. A tüntetés békésen, méltósággal zajlik! (HVG)

HELYREIGAZÍTÁS 17:06: Cikkünkben a HVG-re hivatkozva tévesen állítottuk, hogy a brüsszeli eseményen részt vett ifj. Lomnici Zoltán. A hibáért elnézést kérünk mind az érintettől, mind a 444 olvasóitól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.