Itt a legendás Pepsi reklám élő változata

káosz
2017 április 27., 08:24
comments 107

Akkora sláger lett április elején a Pepsi reklámja a tüntetést biztosító rendőröknek nyújtott kólásdobozról, hogy egyrészt rögtön vissza is kellett vonni, másrészt elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb megjelenjen az élőszereplős remake.

link Forrás

Nem kellett sokat várni, a múlt hétvégi Berkeley-i összecsapás antifasiszták és trumpisták között éppen jó alkalom volt. 

Vito Gesualdi komikus ezért fogott egy csomó kólásdobozt, és megnézte, mi történik, ha tüntetőknek és rendőröknek kínálja azokat a demonstráció hevében.

photo_camera A reklám

Meglepetés: 

nem az történt, mint Kendall Jennerrel a reklámban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.