Kaposváron betiltották a Kétfarkú Kutya Párt járdafestéseit

bűnügy
2017 április 27., 20:57
comments 195

Csütörtökön a kaposvári közgyűlés ülésén a fideszes képviselők megszavazták azt az előterjesztést, ami alapján bűncselekmény vagy szabálysértés hiányában is  büntethető lesz, ha valaki összefesti a járda vagy a közút felületét. 

photo_camera Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt / Facebook

Szita Károly polgármesternek ugyanis elege lett abból, hogy a Kétfarkú Kutya Párt kiszínezi a járdák repedéseit. A polgármester a közgyűlésen azt mondta:

Lehet kutyát-békát kiabálni, lehet transzparenseket, zászlókat lobogtatni, de rongálni nem lehet. Amit a kaposváriak létrehoztak, azt nem teheti tönkre senki. Nem engedhetjük összefirkálni a szobrokat és a házfalakat, nem engedhetjük kifesteni az utakat és a járdákat, mert ezek a kaposváriak közösségéé, amelyekre sok pénzt költöttünk. Ezeket meg kell óvni és meg is fogjuk óvni.” 

A rendelkezés május elsejétől lép érvénybe. (kaposvarmost.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt