Eldőlt a francia elnökválasztás: Zizou síkra szállt Le Pen ellen

külföld
2017 április 28., 15:40
comments 105

Ugyanaz a helyzet, mint 2002-ben, én távol tartom magam ezektől az eszméktől, a Nemzeti Fronttól, ezeket el kell kerülnünk, amennyire csak tudjuk

– fogalmazott Zinedine Zidane francia futballegenda, megismételve 2002-es kiállását. 2002-ban Marine Le Pen apja, Jean-Maria Le Pen jutott a francia elnökválasztás második fordulójában, és Zidane akkor is felszólalt ellene.

A Real Madrid edzője egy edzés után nyilatkozott riportereknek.

Emmanuel Macron a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint 60-40 százalék arányban nyerne Marine Le Pen ellen. Ezzel lényegesen gyengébb arány, mint amikor Jacques Chirac 2002-ben több mint nyolcvan százalékkal győzött Jean-Marie Le Pennel szemben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.