Juhász Péterék meg akarják zavarni Áder beiktatását

POLITIKA
2017 április 29., 05:48
comments 191

Juhász Péter bejelentette, hogy lemond az V. kerületi képviselői tisztségéről.  Az Együtt elnöke az Indexnek azt mondta, a jövőben inkább a pártelnöki feladataira akar koncentrálni, ezért átadja helyet az Együtt helyi politikusának, Nádas Ágnesnek.

Juhász szerint a belvárosi ingatlanügyekről már nem lehet több bőrt lehúzni. Hozzátette, hogy mindenütt az országban meg akarja mutatni, „hogy működik ez a korrupt fideszes rendszer”, és új alternatívát akar kínálni a választóknak. 

Elvileg ez az alternatíva az új pólus lenne, a 2010 előtti korszakot elutasító pártok összefogása, csakhogy ebbe semelyik más ellenzéki párt sem akar beszállni

Orbán fütyülését is folytatni fogják.

 Sőt, a párt Áder János ellen is szervez egy hangos tiltakozásokat.

Az Együtt pénteken közölte, hogy május 8-án, Áder János elnöki beiktatása alatt a Kossuth téren hangos üzenetekkel fog tiltakozni, és arra biztatnak mindenkit, hogy készítsenek rövid hangfelvételt, és küldjék el a pártnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.