Óriási buli a tánc világnapján az óbudai Auchan parkolójában

ÉLET
2017 április 29., 13:38
comments 34

Április 29-én van a tánc világnapja, ebből az alkalomból Guiness-rekordkísérletet szerveztek az óbudai Auchan parkolójába, igen, ez már kiderült a címből, de nem mindig lehet csak úgy a semmiből nekikezdeni és elmondani, hogy a cél az volt, hogy megdöntsék az egyszerre táncoló szenior korú emberek számának rekordját. 

Az MTI tapintatosan hallgat róla, sikerült-e megdönteni a világcsúcsot, de annyit közölt, hogy a rekordkísérleten

az egyszerre, egy színpadon táncoló 85 év fölöttiek száma 15 volt, életkoruk összesen 1376 év.

photo_camera Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

A tánc-rekordkísérlet mellett egy másik rekordkísérletre is sor került. "Az óbudai Auchan parkolójában valaha készült legcukibb képek" című világcsúcsot az alábbi két fotóval állították fel az MTI fotósai:

photo_camera A 102 éves Hőre József felkéri táncolni a 104 éves Gombos Sándornét. Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA
A 104 éves Gombos Sándorné, Juliska néni és a 102 éves Hõre József táncol a színpadon a tánc világnapján rendezett Guinness-rekordkísérleten Óbudán egy áruház parkolójában 2017. április 29-én. Az egy színpadon Magyarországon egyszerre táncoló 85 év fölöttiek száma 15 fõ volt, életkoruk pedig összesen 1376 év
photo_camera A 102 éves Hőre József és a 104 éves Gombos Sándorné táncolnak. Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.