Gergely Róbert pontot tett a gendervita végére

Média
2017 április 30., 18:00
comments 168

Korunk egyik nagy gondolkodója, Magyarország válasza Ernyey Bélára a Bors című tudományos közlönyben fejtette ki a férfialk és nők világáról kialakított nézeteit, annak apropóján, hogy feleségével, Némedi-Vargha Tímeával immáron tíz esztendeje alkotnak egy párt, békében, harmóniában szeretetben, és közös életük alapja az egymás iránti tisztelet.

A Emanuelle főcídalának felejthetetlen interpretátora kemény kritikával illeti némely mai kor- és művésztársait, amiért azok számára ellenszenves módon viszonyulnak a nőkhöz. Név szerint is kiemeli Ganxsta Zoltán és Pumped Gábor művészurakat. Itt átadnánk a szót Gergely Róbertnek:

„Mérges vagyok az ilyenfajta férfiúi hozzáállásra, és leginkább arra a csatornára, amely ezt megengedi. Elutasítom és kikérem magamnak a férfiak nevében Pumped viselkedését. Legalább sípolják ki a trágárságát, hisz a televízió, a média nevel.

Én is részese vagyok a példamutatásnak, mert a színpadon és a mai koncertemen is, melynek az »Oda vagyok magáért« címet adtam, emögé állítottam azt a férfiúi magatartást és elvárhatóan azt a női fogadókészséget, ami bemutatja, hogyan kellene 2017-ben az uraknak és a hölgyeknek egymáshoz kapcsolódniuk: lélekben, odafigyelésben, magatartási normákban.”

Erre szokás mondani manapság: ennyike. Lefőtt a kávé. 10/10. Ötös, leülhet. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.