Ifj. Lomnici Zoltán már EP-képviselőket világítana át Soros-gyanú miatt

"Át kell világítani azt a 226 EP-képviselőt, akik a DC Leaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint Soros György támogatását élvezik" - nyilatkoztatta ki a Fidesz pártalapítványának adományaiból élő, civilnek nevezett szervezet, a CÖF egyik vezetője, ifj. Lomnici Zoltán az M1 műsorában.

Némi háttér a nyilatkozathoz: a DC Leaks weboldalt az amerikai titkosszolgálatok szerint az orosz titkosszolgálatok hozták létre, hogy ott helyezhessék el azokat a kétes hitelességű dokumentumokat, amiket a szolgálatukban álló hackerek szereztek meg, és akár módosíthattak is.

Lomnici emellett még azt is állította, hogy a CEU saját dokumentumai alapján is gondok vannak az egyetem akkreditációjával. Hogy mire gondolt, azt nem fejtette ki.

Lomnici emellett azt is megkérdőjelezhetőnek tartotta, hogy Soros Györgyöt meghallgatták az általa alapított egyetem ügyében, mert szerinte ez olyan, mintha Cicciolinát kérdeznék erkölcsi kérdésekről. Vagy mintha a tömeggyilkos Anders Breiviket kérdeznék élet és halál dolgairól.  (Via MTI)