"Elég volt" - Trump kiakadt a CBS kérdésein és inkább eloldalgott

külföld
2017 május 01., 13:42
comments 129
link Forrás

Donald Trump elnök hétfő reggel a John Dickersonnak, a CBS Fehér házi tudósítójának adott interjút az ovális irodában. Dickerson Barack Obamával való viszonyáról faggatta az elnököt, aki szerint elődje valóban szép dolgokat mondott távozásakor, de valójában őt jobban izgatják a szavaknál a tettek, és hát az a megfigyelési ügy csúnya dolog volt, amit nem ártana alaposan kivizsgálni.

(A republikánus elnök korábban többször beszélt arról, hogy Obama megfigyelte az irodáját a kampány idején, bár erre bizonyíték nem került elő.)

Amikor Dickerson Trump egy márciusi tweetjéről próbál továbbiakat kiszedni az elnökből (aki szerint Obama vagy rossz vagy beteg ember), hiába próbálja magát kivágni, a riporter nem tágít. Aztán egy ponton POTUS megunja a dolgot, azt mondja elég volt, és inkább visszabandukol az asztalához. (Axios)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.