Ismét elfoglalták az Oktogont a tüntetők

politika
2017 május 01., 17:44
comments 153

Néhány száz ember, akik a Momentum Mozgalom Hősök terén tartott tüntetéséről értek vissza a körútra, a CEU-demonstrációkhoz hasonlóan elfoglalta az Oktogont. A belváros felé távozó tömeg egy része néhány percre megállt ugyan a Fidesz-székház magasságában, de végül a körút lett az úticél. 

Haszán Zoltán és Sarkadi Zsolt elmondása szerint sokan azt skandálják, hogy "Európa, Európa", valaki bemondta egy hangosbemondón, hogy nemsokára "játszóház" indul és játékmester jelentkezését várja, szóval újra elindult a bolondozás. 

Nagyjából 21.30 körül a villamosforgalom megállt, az Oktogonon legalábbis biztosan nem halad keresztül 4-6-os szerelvény. Zene szól, nagy tánc egyelőre nincs.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.