Négy hét és újra támadnak az Underwoodok

FILM
2017 május 01., 13:09
comments 39

A tavalyi újraválasztásra készülő Claire és Frank Underwood május 31-től fordul rá a kampány finisére, hogy végezzenek republikánus  ellenlábasukkal, Will Conway-el a Fehér Házért folytatott véres küzdelemben. 

A sorozattal irgalmatlant szakító Netflix hétfőn élesített a House of Cards ötödik szériájának trailerét, ami épp annyira látszik kegyetlennek és brutálisnak, mint az eddigiek. Újdonság talán annyi, hogy az Underwood-klán már nyíltan a törvényhozó hatalom teljes és totális megszállására készül, nem titkolják azt sem, hogy az állampolgárokban gyereket, irányítható bábukat látnak, akiket kézen fogva kell az urnához vezetni. Business as usual. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.