Komáromy Gergő felvetette, hogy forgassanak le egy videót, amin Mogamed kér bocsánatot azoktól, akiket megrémített, de a hontalan csecsen férfi elzárkózott ettől

2017 május 2., kedd 13:36
106

Kedd délelőtt hallgatták meg a rendőrök tanúként Komáromy Gergőt, a közelmúlt tüntetéseinek egyik ismert arcát, aki nemrég festékkel kente össze a Szabadság téri szovjet emlékművet, ami után egy rejtélyes hátterű csecsen férfi, Magomad felkereste és közösen bocsánatkérő videót is forgattak. 

Komáromy az Indexnek elmondta, hogy a nyomozók azt mondták neki, kiemelt ügyként kell kezelniük a dolgot, az ügyben ezért nem az illetékes V. kerületi kapitányság, hanem a BRFK felderítő főosztálya nyomoz. 

A rendőrök elmondása szerint kényszerítés miatt nyomoznak, ő volt az első, akit meghallgattak az ügyben.

Komáromy amúgy a napokban megkereste Magomedet azzal, hogy forgassák le a híressé vált videó fordított verzióját is, amiben a hontalan férfi kér bocsánatot azoktól, akiket megrémített a fellépésével, de a férfi mereven elzárkózott ettől. Ugyanakkor az Index cikke szerint Magomed elmondta azt is, hogy nem lesz baja a történtekből, nem kell emiatt elhagynia Magyarországot. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt