Lehet, hogy végül a világ idén iPhone 8 nélkül marad

tech
2017 május 02., 17:50

Azt ideje már pletykálják ilyesmire rálátó források, hogy az Apple jelenleg két telefonon is dolgozik: egyrészt az iPhone 8-on, ami teljesen új dizájnt kapna, OLED-kijelzőt, vezeték nélküli töltési lehetőséget és állítólag valami AR-funkciót is, másrészt pedig egy lakossági 7S modellen. A bemutató dátumáról viszont keveset lehetett tudni, legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy az Apple a szokottnál későbbre, idén őszre halaszthatja. 

Most a Deutsche bank feljegyzéséből az derült ki, hogy elképzelhető, hogy az egász átcsúszik 2018-ra

Állítólag a beszállítóknál tapasztalt alapanyaghiány és egyes technikai kihívások hátráltatják az új modell bevezetését. A cég legnagyobb beszállítója, a Foxconn is egyes hírek szerint arra számít, hogy idén már csak a 7S és a 7S Plus jön majd ki. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.