TV2 Tények: Soros megölte volna az anyját

idióta rekordok
2017 május 02., 17:38
comments 479

Végre felkerült a teljes adás a TV2 honlapjára, így mi is megnézhettük a Tények keddi adásából azt a részletet, ami már órák óta keringett az interneten. Erről van szó:

Ezzel a fideszes propagandagépezet nagyjából eljutott a középkori falvak főterének kommunikációs színvonalára. A riport mögött álló sztorit még hétfőn szállították a Fidesz által megszállt online napok, többek között az Origó is megírta, hogy Soros az eutanázia legalizálásáról és az amerikai egészségügyi reformról elkészített Open Society Foundation megjelentetett tanulmányban írt arról, hogy édesanyja beköltözött egy eutanáziát elősegítő intézménybe, és ekkor ajánlotta fel, hogy segít neki meghalni, mert "ennyivel tartozott neki". 

A TV2 riportjába ez már nem került bele, de Sorosnak a tanulmányhoz írt előszavából az is kiderül, hogy alapvetően nem szívesen tette volna ezt meg, és örült, hogy végül anyja nem vette el a saját életét, mert így az egész család vele lehetett, miközben felkészült a halálra. 

Amúgy ha valakit érdekel a haldoklás és az egészségügy kapcsolata, érdemes elolvasnia az egész előszót, sok minden visszajön abból, amiből pár napja mi is írtunk egy frissen megjelent könyv nyomán

A riport valamiért nem került fel külön a Tények honlapjára, a teljes adásban 39.30 körül kezdődik, közvetlenül a Bíróság elé vezetnék Junckert című összeállítás után és a Simicskás matricákat ragasztott az Index szerkesztőségénél a Fidelitas-blokk előtt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.