A kórházellátó főigazgatója reflexből lefogta a HírTV mikrofonját

Egészségügy
2017 május 03., 18:48
comments 192

Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a a Bajcsy-Zsilinszky-kórházban tartott sajtótájékoztatót szerdán. Itt jelentette be, hogy 4 milliárd forintból épül új szakrendelő a kőbányai intézményben. Újságírói kérdésekre azonban nem akart válaszolni, és nem beszélt a kórházak ellátottságáról sem, pedig épp szerdán derült ki, hogy a SOTE női klinikáján még fáslit is kérnek a betegtől, mert a kórház nem mindig tud adni.

A Hír TV riportere ezután Németh Lászlót, a kórházak fenntartásáért felelős Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatóját akarta kérdezni a magyar egészségügy állapotától, de a mikrofon láttán Németh reflexből megragadta és lefogta a riporter kezét – majd arról beszélt, hogy először illene megbeszélni a nyilatkozatot. (HírTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.