Két gyereket elvett a gyámhatóság az amerikai pártól, akik azzal csináltak Youtube-os karriert, hogy a gyerekeikről forgattak átverős videókat

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Mike és Heather Martin egy marylandi pár és a DaddyOFive nevű Youtube-csatornára szoktak feltölteni videókat a gyerekeikről, akik között vannak nem saját gyerekek is, hiszen Martinék nevelőszülők is. Ezek azonban nem aranyos családi videók, hanem viccesnek szánt átverős felvételek, amikben rendszerint megtréfálják a gyerekeket.

A tréfáik gyakori célpontja a legkisebb gyerek, Cody. Vele csinálták a legutolsó videót is, ami eléggé felháborította a nézőket. A felvétel lényege ugyanis az volt, hogy Heather Martin (alaptalanul) megvádolta a gyereket azzal, hogy tintát öntött a hálószobája szőnyegére, és Cody hiába tagadta ezt, vörös fejjel, hisztérikusan zokogva, a nő csak ment utána kamerával, és mondta, hogy „Ne hazudj nekem!”.

A videót a nagy felháborodás miatt később letörölték. Egy korábbi videójukban azonban az is látszik, ahogy Codyt egy könyvespolcnak lökik.

A felháborodás hatására Martinék gyerekei közül kettőt, Cody és Emmát gyorsított eljárásban visszaszállított a gyámhatóság vér szerinti anyjuknak, mert úgy ítélték meg, Martinéknál veszélyben voltak, és a pár bántalmazta őket. A vér szerinti anya azt mondta, nehéz időszak volt az életében, mikor elvették tőle a gyerekeit, de mostanra rendezte a dolgait, és örül, hogy visszakapta a gyerekeket.

Martinék egy elkeseredett bocsánatkérő videót posztoltak a Youtube-ra. Ebben azt mondják, sajnálják a történteket, és az elmúlt hét Cody és Emma nélkül életük legrosszabb hete volt. De a feléjük irányuló általános népharagot ezzel sem nagyon sikerült lecsendesíteniük. (Buzzfeed)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.