Állítólag idén újra összeállhat a Led Zeppelin

ZENE
2017 május 05., 11:47
comments 73

Az NME zeneipari forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az idei Desert Tripre újra összeállhatnak a legendás zenekar még élő tagjai.

A találgatások a Led Zeppelin összeállásáról akkor indultak el, amikor a hét közepén Robert Plant honlapjáról minden tartalom eltűnt, leszámítva egy üzenetet, hogy "Bármikor."

Robert Plant és Jimmy Page 2012-ben, amikor Barack Obama kitüntette őket
photo_camera Robert Plant és Jimmy Page 2012-ben, amikor Barack Obama kitüntette őket Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP

Az biztos, hogy a Desert Trip remek helyszín lenne ilyesmire, az amerikai fesztiválon tavaly a Rolling Stones, a Who, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young és Roger Waters lépett fel. Viszont az idei eseményt még meg se hirdették, és más források szerint egyezség biztos nem született a zenekarral.

A brit zenekart 1968-ban alapították, Jimmy Page, Robet Plant, John Paul Jones és John Bonham voltak a tagjai. Több százmillió lemezt adtak el, minden idők egyik legsikeresebb rockzenekarának számítanak a mai napig. A zenekar 1980-ban, a dobos, Bonham halála után bomlott fel.

link Forrás

A zenekar még élő tagjai 2007-ben már összeálltak egyetlen koncert erejéig, Londonban az Ahmet Ertegun Tribute Koncerten léptek fel. Több mint 20 millió ember igényelt jegyet arra a koncertre. Érdemes azt is kiemelni, hogy a zenekar jövőre ünnepelné alapításának 50. évfordulóját, sokan ezért bíznak abban, hogy esetleg egy turnéval térhetnek vissza a tagok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.