40 saját sorozatot tervez jövőre a Youtube

INTERNET
2017 május 06., 09:27
comments 50

A Youttube vezetői bejelentették, hogy 2018-ban 40 saját sorozatot terveznek bemutatni, és valószínűleg mindegyik ingyenes is lesz a felhasználók számára. A terveikhez olyan sztárokat nyertek meg eddig, mint Kevin Hart, Ellen DeGeneres vagy Katy Perry.

A Bloomberg szerint a Google leányvállalata több százmillió dollárt költ saját tartalom előállítására, ez azonban még mindig jóval kevesebb, mint az Amazon vagy a Netflix saját sorozatokra szánt több milliárd dolláros költségvetése.

A Youtube egyébként tavaly kezdett cégszinten koordinálva saját tartalmakat előállítani, és ezeket a Youtube Red nevű, előfizetéses aloldalon kínálta a nézőinek. A dolog nagyon tetszett a hirdetőknek, iszonyatos bevételeket hozott, valószínűleg ezért is vették fontolóra, hogy előfizetés nélkül is kínálják ezeket a tartalmakat. (Axios)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.