Csira bözsi néni Átt baszott a Nyuggdíjjemelésel

politika
2017 május 06., 05:34
comments 705

Orbán Viktor miniszterelnök teljes autóflottájával kereste fel özvegy Csúcs Imréné Bözsi nénit, hogy személyesen nemzetikonzultáljon a nyugdíjassal. Bözsi néni megmutatta Orbánnak a házát, a befőttjeit, és beszélt egy kicsit a faluja történetéről. 

A fifikás Bözsi néni elmondta azt is, hogy azt szeretné, ha minden évben lenne választás, mert választáskor mindig emelnek egy kicsit a nyugdíjakon.

Persze, ha minden évben lenne választás, ő akkor is mindig Orbán Viktorra szavazna. Orbán felemlegette a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt is, amit a nyugdíjasoknak juttatott a kormány tavaly év végén, és a nyugdíjemelésről azt mondta:

„Év végén, ha úgy vannak a számok, akkor emelek megint.”

Bözsi néni erre egy kiadós gyurcsányozással válaszolt, mondván, minek kell ide Gyurcsány, aki még a 13. havi nyugdíjat is elvette. Ugye.

Bözsi néni megmutogatta a miniszterelnöknek az állatait is.

„Na heló, röfik!”

- köszönt Orbán a disznóknak, akikről megállapította, hogy nagyon okos állatok.

Itt a vége, fuss el véle.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.