A leghíresebb magyar rapperen röhögtek a Saturday Night Live-ban

ZENE
2017 május 07., 06:25
comments 163

Szombat este az NBC-n újra elővették a kétezres évek legnagyobb magyar békehimnuszát Speak Stop the War című számát. 

A Saturday Night Live készítői most, 14 évvel később valamiért úgy gondolták, hogy lehet még csavarni egyet a tökéletes számon, és megpróbálták parodizálni Speaket. 

Nyilván nem lehet elvárni egy amerikaitól, hogy úgy rappeljen, mint egy magyar rapper, Beck Bennettnek még a Jí, kommon-t sem sikerült tökéletesen kiejtenie. 

Ennyire jutottak:

link Forrás

Speak, azaz Deák Tamás 2003-ban gyűjtött össze 3 millió forintot, hogy forradalmasítani tudja az angol nyelvet és a könnyűzenét. A gyógymasszőrként dolgozó rapper még  Takáts Tamást, Varga Miklóst, Bebét és Nal C-t is behúzta vokálozni a klippbe. Mivel akkor az internet még nem volt felkészülve az ilyen videókra, Speak csak pár évvel később, 2006-ban lett világhírű. A videót a Youtube-on azóta több mint 3 millióan látták.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.