Állítólag nagyon dühösek lesznek a rajongók az új Iphone-ra

tech
2017 május 08., 04:26
comments 75
Tim Cook és a gigantikus airpodok. A tervek szerint az új Iphone 8-ashoz már a csomagban adnák a vezeték nélküli fülhallgatót, amiből egyelőre nem tudnak eleget gyártani az igények kielégítéséhez.
photo_camera Tim Cook és a gigantikus airpodok. A tervek szerint az új Iphone 8-ashoz már a csomagban adnák a vezeték nélküli fülhallgatót, amiből egyelőre nem tudnak eleget gyártani az igények kielégítéséhez. Fotó: XINHUA/NurPhoto

Jómagam immunis vagyok az Iphone-ra és a vele kapcsolatos hírekre, így némi távolságtartással tudom csak fogadni a Forbes állításait, amely szerint

komoly felháborodás várható az új Iphone miatt.

Mégpedig azért, mert a korábban reméltnél kevésbé lesz forradalmian új az idei év második felében várható legújabb Iphone. Mindezt a JPMorgan a 9to5Mac című szakportálon kiszivárogtatott elemzésére alapozzák. A Forbes szakírója szerint biztos mindenkit fel fog háborítani, hogy az első koncepciórajzokkal szemben a telefon kijelzője nem fogja betölteni a teljes előlapot, hanem

alul és felül is lesz majd egy vékonyka, képernyőmentes sáv.

Atyaég! A jelentés szerint valószínű, de egyelőre kérdőjeles, hogy az Iphone-okon elől elhelyezett ujjlenyomatolvasót beépítik-e a kijelzőbe, vagy sem. A Forbes amiatt is felháborodásra számít, hogy az új 8-as, illetve a megújuló 7 és 7s telefonok üveg hátlapot kaphatnak, mert az a korábbi, 4-es modelleknél gyakran tört. Pedig az üveglap nem öncélú fejlesztés, ez tenné lehetővé a vezeték nélküli töltést.

A Forbes leginkább azon borult ki, hogy az Apple állítása szerint minden új, Iphone 8 típusú készülékhez mellékelnek majd egy airpod típusú vezeték nélküli fejhallgatót. Ezt ugyanis teljesen hihetetlennek vélik az alapján, hogy az airpod még ma is hiánycikk, és hetekig kell várni rá a megrendelés után. Szerintük kizárt, hogy az év hátralevő részében annyira felpörgessék a termelést, hogy az idén eladni tervezett 60-80 millió Iphone 8 mellé csak úgy adhassanak belőlük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.