Megdöbbentő: isteni punkszámot írtak Rogán Antalról

zene
2017 május 08., 06:51
comments 93
link Forrás

A politikai ihletésű zeneszámok a megírásuk pillanatában általában irtó ütősnek hatnak, az aktualitásuk miatt viszont három héttel később jellemzően már senki se emlékszik rájuk. A Bankrupt Tóni Montanája pont nem ilyen szám. Simán el tudom róla képzelni, hogy öt év múlva is játsszák koncerten. Olyan, mint a Prosectura volt a csúcson, aminél nagyobb dicséretet egyszerűen nem tudok elképzelni, hiszen a Kéz nélkül a kedvenc számom. Rogán Antal azért is jól járt vele, mert ő azért közel sem akkora nagystílű játékos, mint a címadó Tony Montana. 

Ha nem ismernéd: ez a Tóni minden idők egyik legjobb gengszterfilmjének, a Brian De Palma-Oliver Stone-féle Sebhelyesarcúnak a főszereplője. Az Al Pacino játszotta karakter nem fideszes képviselő és propagandaminiszter, hanem drogkereskedő. A klip ennek a filmnek a jelenteiből készült. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.