Megint beázik a pécsi óvoda, amit két éve azért újítottak fel, mert beázik

2017 május 9., kedd 14:09
61

3,5 millió forintért újíttatta fel a pécsi önkormányzat a Közraktár utcai Sportóvodát kevesebb, mint két éve. Azért volt erre szükség, mert az épület beázott és amúgy is ráfért a renoválás.  A vizesedést és a beázást okozó tervezési vagy kivitelezési hiányosságokat kijavították, új vízvetőket alakítottak ki.  

Az óvódában három csoportszobából kettő megint beázik, ezért a gyerekek a tornateremben alszanak - írja a Szabad Pécs. Az önkormányzatnál tudnak arról, hogy megint csöpögnek a falak. Ezért aztán júniusban felújítás kezdődik, most hárommillió forintért. 

Hogy mi szükség van a korábbi 3,5 milliós felújítás után még egy 3 milliós munkára, arra az önkormányzatnál azt mondták: a korábbi felújítás „az ingatlan más területét érintette”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt