Még több kormányzati tévéreklám jön, ezért tűntek el az utcákról a "Állítsuk meg Brüsszelt!" plakátok

POLITIKA
2017 május 09., 14:30
comments 125

Az Index számolt be kedd reggel, hogy hirtelen eltűntek az utcákról a kormány "Állítsuk meg Brüsszelt!" óriásplakátjai. A hirdetések ritkulását a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára úgy kommentálta, hogy semmi váratlan nem történt. Dömötör Csaba szerint 

"a kampány ütemterve alapján az egyes fázisokban eltérő súllyal használják a felületeket, most a televíziós, rádiós és nyomtatottsajtó-beli hirdetések hangsúlyosabbak; nincs olyan körülmény, ami miatt módosították volna a menetrendet."

Az államtitkár hozzátette, hogy átlépte az egymilliót az eddig visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőívek száma, eddig 1 millió 130 ezer válasz érkezett. Dömötör kijelentette, hogy 

a részvételi arány már most meghaladja a 2015-ös bevándorlási konzultációét és várhatóan ez lesz az eddigi legnagyobb részvétellel járó ilyen akció. 

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.