Rossz leánykérésről készített tökéletes fényképeket a fotós a romantikus sziklán

Minden tökéletes volt: az időjárás, a fények, a pillanat, a fotók, és a lány is igent mondott.

A fotós (Jacob Peters) időben eltúrázott a helyre az arkansasi erdőben, ahonnan jól lehet fotózni a népszerű romantikus sziklát, miután korábban egy férfi megkérte: fotózza le a leánykérést, mert meg akarja lepni majdani menyasszonyát a képekkel. Rengeteg felszerelést cipelt az erdőben kora hajnalban, lepakolt. Aztán látta, hogy a sziklán megjelenik egy fiatal pár, a fiú letérdel, a lány zokog, majd átöleli. Peters lelkesen végigfotózta az egész jelenetet, aztán összepakolt, visszatúrázott és hazavezetett.

Csakhogy kiderült, hogy sajnos egy másik leánykérést fotózott le, mint amit kellett volna.

Amikor elküldte a képeket, a megbízó gyanakodva írt vissza, hogy biztos, hogy ők voltak? Rajta például emlékei szerint egy kockás ing volt. Kiderült, hogy ők egy órával később értek a sziklához, és a fotós egy másik párt fotózott le.

Végül meglett a véletlenül lefotózott pár is, ők biztos nagyon örülnek, hogy valaki megörökítette ezt a számukra fontos pillanatot. (Petapixel, JP Photograhpy)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.