Rossz leánykérésről készített tökéletes fényképeket a fotós a romantikus sziklán

ÉLET
2017 május 10., 19:06
comments 193

Minden tökéletes volt: az időjárás, a fények, a pillanat, a fotók, és a lány is igent mondott.

A fotós (Jacob Peters) időben eltúrázott a helyre az arkansasi erdőben, ahonnan jól lehet fotózni a népszerű romantikus sziklát, miután korábban egy férfi megkérte: fotózza le a leánykérést, mert meg akarja lepni majdani menyasszonyát a képekkel. Rengeteg felszerelést cipelt az erdőben kora hajnalban, lepakolt. Aztán látta, hogy a sziklán megjelenik egy fiatal pár, a fiú letérdel, a lány zokog, majd átöleli. Peters lelkesen végigfotózta az egész jelenetet, aztán összepakolt, visszatúrázott és hazavezetett.

Csakhogy kiderült, hogy sajnos egy másik leánykérést fotózott le, mint amit kellett volna.

link Forrás

Amikor elküldte a képeket, a megbízó gyanakodva írt vissza, hogy biztos, hogy ők voltak? Rajta például emlékei szerint egy kockás ing volt. Kiderült, hogy ők egy órával később értek a sziklához, és a fotós egy másik párt fotózott le.

Végül meglett a véletlenül lefotózott pár is, ők biztos nagyon örülnek, hogy valaki megörökítette ezt a számukra fontos pillanatot. (Petapixel, JP Photograhpy)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.