Hokizás Putyinnal

2017 május 11., csütörtök 2:16
40

Szerdán rendezték meg Oroszországban az immár hagyományos politikusok-oligarchák hokigálát, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnök egyik legkedvesebb hobbiprojektjét. A beszámolók szerint a meccset, ami után Vlagyimir Vlagyimirovics még teljes hokifelszerelésben nyilatkozhatta, hogy Donald Trumpnak alkotmányos joga volt kirúgni a Trump kampánystábja és az orosz kormány közti összejátszást vizsgáló FBI igazgatóját,

Vlagyimir Vlagyimirovics csapata az elnök remek játékával 17:6-ra nyerte.

A kép csalóka, a 11-es mezben játszó sztárcsatár, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin valójában nem került földre. Fotó: Nataliy Zemboska/Anadolu Agency

Putyinnak társakra is alig volt szüksége a győzelemhez, hiszen ő maga egy gólt se lőtt. A New York Times beszámolója szerint hokimeccsen szokatlan módon Vlagyimir Vlagyimirovicsot egyetlen egyszer sem csekkelték a meccsen, és még csak a palánkra se kente fel senki.

Magam és szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálnék Putyin elnöknek a remek játékhoz, a sok gólhoz és a megérdemelt győzelemhez! Háromszoros gurrá!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt