NER-győztesek figyelem: Újra jön a 8-as BMW!!!4!

A kultikus bajor kupé legújabb darabja akár már 2018-ban az utcákra kerülhet, jelentette be csütörtökön Harald Krüger, a cég igazgatóságának elnöke. 

A 8-as BMW-t 1989 és 1999 között gyártották, ez volt az egyetlen, kifejezetten hobbiautónak szánt típusa a gyárnak: böhöm nagy, V8-as és V12-es motorokkal készült.

Az utóbbi években a 6-os széria próbálta felváltani, de annak gyártását tavaly abbahagyták, arról pedig évek óta keringtek pletykák, hogy a kilencvenes évek egyik nagy, bukólámpás királya újra kijön.

Forrás: Wikipedia/Peter Shaman

Egyelőre egy sziluett látszik az autóból, de hamarosan több látványtervvel jelentkeznek. Ennek alapján egyébként az valószínű, hogy bukólámpája nem lesz.

Nem baj, ezzel legalább nem lehet majd lebukni!

„A 8-as kupéval a luxusautók élmezőnyébe szeretnénk kerülni. Annyit mondhatok, ez igazi luxusjárgány lesz.” - fogalmazott Krüger.

A BMW-nek a 8-as óta nem volt komolyabb luxusautónak számító nagy kupéja, bár nyilván az M-szériás autóit azért nyugodtan vásárolhatták a gazdagok és a szépek, és hát a városi terepjárói, az X-széria is nagyot ment a pénzesebb vevők között.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.