Az Offspring énekese befejezte a doktoriját molekuláris biológiából

TUDOMÁNY
2017 május 12., 16:45
comments 69

A kaliforniai punk legismertebb zenekarának énekese, Dexter Holland csütörtökön jelentette be, hogy sikeresen védte meg disszertációját a Dél-Kaliforniai Egyetemen (USC). 

photo_camera Fotó: BERTRAND GUAY/AFP

Holland közzé is tette 175 oldalas dolgozatát, ami a "Discovery of Mature MicroRNASequences within the Protein-Coding Regions of Global HIV-1 Genomes: Predictions of Novel Mechanisms for Viral Infection and Pathogenicity" címet viseli. Hát nem egy "Why Don't You Get a Job?". 

link Forrás

Holland még az aktív zenekari évek alatt kezdte el a phd-ját, amit aztán pont az állandó turnézások miatt tudott csak most befejezni. Kutatásában a HIV-vírus molekuláris felépítésével foglalkozik. Régóta foglalkoztatták a vírusok, és most arról beszélt, reméli, saját kutatásai is egy kisebb lépést jelenthetnek afelé, hogy az emberiség közös munkával legyűrje a HIV-járványt. Folytatni is akarja a kutatást, elmondása szerint a következő években újabb publikációkra lehet számítani tőle.

Az Offspring jelenleg is turnén van amúgy, és vesznek fel új számokat is. (CBS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.