Az Offspring énekese befejezte a doktoriját molekuláris biológiából

TUDOMÁNY
2017 május 12., 16:45
comments 69

A kaliforniai punk legismertebb zenekarának énekese, Dexter Holland csütörtökön jelentette be, hogy sikeresen védte meg disszertációját a Dél-Kaliforniai Egyetemen (USC). 

photo_camera Fotó: BERTRAND GUAY/AFP

Holland közzé is tette 175 oldalas dolgozatát, ami a "Discovery of Mature MicroRNASequences within the Protein-Coding Regions of Global HIV-1 Genomes: Predictions of Novel Mechanisms for Viral Infection and Pathogenicity" címet viseli. Hát nem egy "Why Don't You Get a Job?". 

Holland még az aktív zenekari évek alatt kezdte el a phd-ját, amit aztán pont az állandó turnézások miatt tudott csak most befejezni. Kutatásában a HIV-vírus molekuláris felépítésével foglalkozik. Régóta foglalkoztatták a vírusok, és most arról beszélt, reméli, saját kutatásai is egy kisebb lépést jelenthetnek afelé, hogy az emberiség közös munkával legyűrje a HIV-járványt. Folytatni is akarja a kutatást, elmondása szerint a következő években újabb publikációkra lehet számítani tőle.

Az Offspring jelenleg is turnén van amúgy, és vesznek fel új számokat is. (CBS)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt