18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha valaki meg szeretné őrizni a szellemi épségét, semmiképp se nézze meg, miket mondott Németh Szilárd az ATV-ben

POLITIKA
2017 május 12., 09:07
link Forrás

Úgy látszik, a szocialista diktatúra egyik kedvenc szava, a „provokáció” lett az egyik új fideszes buzzword, amit úton, útfélen sulykolni kell a melegen tartandó híveknek.

Tegnap írtunk arról, hogy miután angolul szólalt meg a pizzás a Kálvin téren, a migránsgyűlölő magyar vendég azonnal megtámadta. Németh Szilárd Fidesz-alelnöknek az ATV-ben olvasták fel a hírt, állítása szerint itt hallott róla először. Az első reakciója ez volt:

link Forrás

„Ehhez nem tudok hozzászólni, nyavalyás provokációnak tartom az egészet, úgyhogy...”

Arra a kérdésre, hogy a „mocskos migráns” belefér-e, ezzel a tudatfolyammal reagált: „Egyáltalán nem fér bele a mocskos migráns megnevezés véleményem szerint, de én ebben a történetben provokációt látok. (...) én úgy gondolom, hogy ez egy megrendezett sztori volt, bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is. Azután, hogy Soros György betette ide a lábát, és gyakorlatilag joystickon mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár pedig azokat a szervezeteket, amelyeket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond. Itt egy óriási küzdelem zajlik, jól látható, hogy ez nem csak ezen a Kálvin téri színpadon zajlott ez a küzdelem, hanem a sajtóban. 444 kontra Echo Tv.”

Arra a kérdésre, hogy lehet-e ez a migránsellenes kampány hatása, a folyamatosan kommunikációs paneleket ismételgető Németh Szilárd azt mondta, hogy a kampány nem migránsellenes kampány. Arra a kérdésre, hogy akkor miért volt a plakátokon, hogy a migránsok nem tartják be Magyarországon törvényeit, amire Németh azt mondja, nem tartották be. Krug Emília műsorvezető erre emlékeztette, hogy Magyarország az, ami nem tartja be az uniós törvényeket. Németh Szilárd azt javasolta, „ezen most ne vitatkozzunk”.

link Forrás

Németh Szilárd nem lát összefüggést a kormánykommunikáció és az ilyen támadások között, sőt az ilyen „provokáció” egyetlen értelme az, hogy lehet erről beszélni az ATV-ben. Bayer Zsolt fröcsögéséről azt mondta, hogy a kormánynak semmi köze nincs hozzá, és a lovagkeresztet nem az ilyen szövegeiért kapta.

Szóba került a simicskázás is, itt az hangzott el, hogy:

„Soros kiadta Heller Ágnes filozófusnak, hogy mondja azt, hogy a Fideszt csak úgy lehet leváltani, hogy mondja azt, hogy a Jobbik meg a szélsőbal összefog, és innentől kezdve úgy néz ki, hogy a balliberális média simogatja a Jobbikot.”

Ezután ez a gyönyörű megfejtés hangzott el a Fidesz és Simicska szembenállásáról:

Németh Szilárd: Simicska egy földesúr, és parancsolgatni akart nagy valószínűséggel mindenkinek. Ezt a Fideszben, ezt a kormányban nem találta meg ezt az utat, hogy ő ossza az észt, és ő ossza a parancsokat.

ATV: Ezért kellett a földen túl a közbeszerzésekből, médiából kitakarítani?

Németh Szilárd: Nem takarítottuk ki. Hát nem nyert. Ilyen egyszerű.

Még folytatnám, hogy miket mondott, de sajnos az ezután következő „hamuka” emlegetésétől már tényleg leégett az agyam. Itt lehet megnézni a teljes adást, ha valaki képes kibírni:

link Forrás

(ATV via szupercella)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.