Mindenegyben blog, Tibi atya és Hosszú Katinka indítja be leginkább a magyarokat

INTERNET
2017 május 12., 10:37
comments 173

Az Index ismerteti a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete és a Lyzr felmérését, ami azt vizsgálta, hogy mi késztette a legnagyobb aktivitásra a Facebookon a magyarokat. Ötmillió magyar aktív felhasználója van az oldalnak, úgyhogy az eredmény jól mutatja, hogy mi érdekli hazánk lakosságát.

A legtöbb interakciót kiváltó oldalak

Ez a lista azt mutatja meg, hogy melyik Facebook oldal hozta a legtöbb lájkot, megosztást és kommentet. Ezek:

  1. Tibi atya
  2. Kasza Tibor
  3. Mindenegyben blog
  4. Troll Foci
  5. Nemzeti Sport
  6. Ami magyar az csak jó lehet
  7. Kiskegyed
  8. Recept neked
  9. Focihíradó
  10. Blikk

A listán a 444.hu oldala a 26. helyen van.

A legnépszerűbb posztok szerzői

A leginkább lájkolt - osztott - kommentelt első tíz magyar nyelvű Facebook-poszt közül négyet Hosszú Katinka írt, és övé a legnépszerűbb poszt is. Kasza Tibor két poszttal, Tibi atya, Bruti, a 24.hu és az Index pedig 1-1 poszttal szerepel a top 10-ben.

A Mindenegyben országa vagyunk

Külön listázták azokat a posztokat, amikor valaki egy külső hivatkozást osztott meg a Facebookon. Itt elképesztő a Mindenegyben blog fölénye. A kádárista nosztalgiára építő blog lényegét itt magyaráztuk el.

Az 50 legnépszerűbb, a Facebookról kifele mutató posztból 49-et ők tették ki. Rajtuk kívül az Index egyik sporthíre került csak fel erre a listára. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.