Csizmadia László: Nem kaptunk pénzt az államtól

politika
2017 május 13., 06:29
comments 121

Bayer Zsolt EchoTv-n futó Mélymagyar című műsorának volt vendége péntek este a CÖF-CÖKA szóvivője Csizmadia László. Az állami tulajdonban lévő Magyar Villamos Művek által 508 millió forinttal kitömött szervezet finanszírozását érő kritikák is szóba kerültek, Csizmadia ismét kijelentette, hogy 

nem kaptak az államtól pénzt.

link Forrás

Az MVM bőkezű szponzorációjáról nem, a Fidesz pártalapítványától érkező 20-40 milliókról hosszan beszélt Csizmadia. Az adomány felhasználását olyan szigorúan ellenőrzik, hogy van oldal, amit háromszor kell aláírnia. 

De inkább legyen bürokrácia, minthogy támadhatóak legyünk,

zárta a témát.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.