Még nem dőlhet hátra Pintér Attila

futball
2017 május 14., 18:23

A Szeged 2011 volt a Puskás Akadémia ellenfele a Merkantil Bank Liga (azaz az NB II.) 35. fordulójában. Senki sem lőtt gólt, így Pintér Attila csapatának 73 pontja van. A második helyen a Kisvárda áll 65 ponttal, a harmadik a Balmazújváros 64 ponttal.

Vagyis a Puskás Akadémia még lecsúszhat a feljutást érő 1. vagy 2. helyről, ha mindhárom hátralévő meccsén veszít, míg a Balmazújváros és a Kisvárda minden meccsét megnyeri.

Pintér Attila a Puskás Akadémia vezetőedzőjeként 2017-ben.
photo_camera Fotó: Botos Tamás

Úgyhogy Pintér Attila még nem örülhet, de csoda kéne ahhoz, hogy a miniszterelnök focicsapata elessen a feljutástól. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.