Újra él a Magyar Posta honlapja

TECH
2017 május 14., 08:36
comments 73
Május 14-én vasárnap fél tízkor már újra elérhetővé vált a Magyar Posta honlapja.
photo_camera Május 14-én vasárnap fél tízkor már újra elérhetővé vált a Magyar Posta honlapja. Fotó: Magyar Posta/Screenshot

Vasárnap fél tizenegykor már újra elérhető a Magyar Posta hivatalos weboldala. Az oldal olvasóink tájékoztatása szerint szombat délután háromtól volt elérhetetlen, és vasárnap délelőtt kilenc előtt pár perccel még nem működött.

Az oldalon csak arról tájékoztatták a látogatókat, hogy karbantartás miatt elérhetetlen az oldal. Azt csak egy, munkájából kifolyólag ilyen jellegű tájékoztatást kapó olvasónktól tudtuk meg, hogy tervezett leállásról volt szó, bár a tervek szerint csak szombat este hat és vasárnap hajnal hat között lett volna elérhetetlen az oldal.

De most már vége, ránézésre megújult felületen tájékozódhat mindenki arról, hogy a rég várt csomagja éppen Budaörsön van!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.