Tavaly messze a CÖF kapta a legnagyobb támogatást az MVM-től, vagyis a magyar államtól

gazdaság
2017 május 15., 12:00
comments 111

Igazi sikersztori a kormánypárti tömegmegmozdulásairól elhíresült Civil Összefogás Fórumé: az egyesület tavaly több mint félmilliárd forintos, egészen pontosan 508 milliós támogatást kapott a 100 százalékos állami tulajdonban lévő energiacégtől, az MVM-től, vagyis közvetve a magyar államtól – derül ki az Átlátszó elmúlt három évre vonatkozó összesített adataiból, amikhez az oknyomozó portál 37 ezer forintos sarc ellenében jutott hozzá.

Az elmúlt három év állami kedvezményezettjei között szerepel továbbá Böjte Csaba alapítványa (850 ezer forint), Demjén Ferenc (63 millió forint), az Edda (10 millió), Keresztes Ildikó (7,5 millió) és a mostanra 97. leggazdagabb magyar, Kuna Tibor, akinek cégei két tételben 126 milliót kaptak az MVM-től. 

link Forrás

További érdekességek az Átlátszón.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.