A világraszóló sikerre való tekintettel meghosszabbítják a Nemzeti Konzultációt

2017 május 17., szerda 9:49
144
Minden magyar választó megkapta. Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt

Május 31-ig ad haladékot a kormány azoknak, akiknek gondot okozott volna kitölteni és időben visszapostázni a kormány által kiküldött konzultációs íveket - tájékoztatta sietve az MTI-t a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Az ötlet a Fideszé volt, a kormány csak nem ugrott félre előle. Nincs mód arra, hogy a közvélemény erről megbizonyosodjon, de állítólag (mármint a kormány szerint állítólag) már 1,5 millióan visszaküldték az íveket, és a mostani lesz a valaha volt legsikeresebb kormányzati konzultáció. Azt is írják,

"változatlanul több tízezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek",

és megijedtek attól, hogy esetleg marad állampolgár, aki nem küldheti el válaszait (és személyes adatait) az ország vezetőinek. Azért is jó a Fidesz ötlete a kormány szerint, mert Brüsszel folytatja a vitát, minden apró segítő kézre, támogatásra szükség van, és ezzel az ellenzéknek is dobnak egy utolsó mentőövet, hogy felkapaszkodjon az országvédők hajójára. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt