A világraszóló sikerre való tekintettel meghosszabbítják a Nemzeti Konzultációt

Minden magyar választó megkapta. Fotó: MTI / Szigetváry ZsoltFotó: Szigetváry Zsolt

Május 31-ig ad haladékot a kormány azoknak, akiknek gondot okozott volna kitölteni és időben visszapostázni a kormány által kiküldött konzultációs íveket - tájékoztatta sietve az MTI-t a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Az ötlet a Fideszé volt, a kormány csak nem ugrott félre előle. Nincs mód arra, hogy a közvélemény erről megbizonyosodjon, de állítólag (mármint a kormány szerint állítólag) már 1,5 millióan visszaküldték az íveket, és a mostani lesz a valaha volt legsikeresebb kormányzati konzultáció. Azt is írják,

"változatlanul több tízezres nagyságrendben érkeznek vissza a kérdőívek",

és megijedtek attól, hogy esetleg marad állampolgár, aki nem küldheti el válaszait (és személyes adatait) az ország vezetőinek. Azért is jó a Fidesz ötlete a kormány szerint, mert Brüsszel folytatja a vitát, minden apró segítő kézre, támogatásra szükség van, és ezzel az ellenzéknek is dobnak egy utolsó mentőövet, hogy felkapaszkodjon az országvédők hajójára. 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.