M. Richárd: Boszorkányüldözés zajlik ellenem

baleset
2017 május 17., 17:50
comments 624

Vétlen a balesetben, erősítette meg az RTL Klub Híradójának korábbi kijelentését M. Richárd, aki azt a fehér sportautót vezette, ami a gyanú szerint úgy lökött meg egy másik autót hétfőn a Dózsa György útnál, hogy az autó egy buszmegállóba csapódott. A balesetben két ember veszítette életét. Őszintén sajnálja a sérülteket, a halottakat, majd hozzátette, hogy

"egy boszorkányüldözés az irányomba. Én ugyanúgy sérültem: bokám tört, ujjaim törtek."

link Forrás

Nem fogyasztott alkoholt, sem kábítószert mondta M. Richárd, aki korábban éveket ült, a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt. Szerinte a balesetben ő nem hibázott, mégis őt támadják. 

"Ezzel nem tudok mit csinálni. Magyarország ilyen, emberek ilyenek, előítéletekkel vannak tele,"

zárta nyilatkozatát. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.