Politikus szidalmazása miatt büntetett az MLSZ

sport
2017 május 17., 14:50
comments 73

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén határozott úgy, hogy négyszázezer forintra bünteti az Újpestet, mert a Videoton elleni találkozón szurkolói

„az ellenfelet, más sportszervezetet és politikust szidalmaztak”.

A Vasas szurkolói a női játékvezetőt szidták a Diósgyőr elleni mérkőzésen, ezért kétszázezres büntetést kapott a klub. A hétvégi NB1 forduló után a legnagyobb büntetést ismét a Fradi kapta, a fegyelmi bizottság a klubot

„mint visszaesőt, hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértésért 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.