A 10 legviccesebb mondat Rogán Antal régi Playboy-interjújából

Média
2017 május 18., 09:04
comments 126
photo_camera Forrás: Playboy

Rényi riporter bukkant rá megint arra a playboyos nagyinterjúra, amit Havas Henrik készített Rogán Antallal 2010-ben. A legkirályabb mulatság újraolvasni, miket mondott a mostani propagandaminiszter a NER hajnalán, amikor még V. kerületi polgármester és fideszes frakcióvezető-helyettes volt, természetesen nem tudva arról, hogy nemsokára jön a határzár, a gecinap, a propagandaminiszterség, a Putyin-szövetség, a CEU és a szabad sajtópiac felszámolása és a többi.

Pár százezer is számít, nem? - kuncog.

A Szakonyfalu és Alsószölnök közti részen az összes határőrkutya nekem engedelmeskedett.

(A dolog háttere: Ugyanis gyerekkoromtól kutyákat, méghozzá német juhászokat neveltem. Ezeket aztán kétéves korukban elvitték a határőrök.)

Én egyébként a könnyű kaszához vagyok szoktatva.

1989-ben léptem be, és még abban az évben meg is szűnt a KISZ.

Baloldali megrögződésű ember, szerintem ma is az, de ő szoktatott rá a rendszeres olvasásra.

(Egykori gimnáziumi tanáráról.)

Csakhogy az történt, hogy vettem egy HVG-t. Előtt sosem volt a kezemben, olvastam az elemzéseket, tetszett a stílusa, egyszóval megfogott.

(Rogán itt azt vallotta meg, hogy konkrétan a HVG miatt választotta Közgázt valamelyik töri szak helyett.)

Szerintem nagyon hiányzik egy amerikai típusú ösztöndíjrendszer, amely honorálja a teljesítményt, az akarást, de legfőképp a tehetséget.

Természetesen számít, hogy az emberek kiről mit gondolnak, ezért én is meghúztam a határokat. Főzős műsorba például nem megyek, merthogy nem tudok főzni.

Obama kampányfőnöke nálunk járt, tőle például sokat tanultam.

Aztán kellett volna még egy alagutat építeni, ahhoz meg kivágni huszonnégy darab fát a téren… Folytassam?

(Itt azon szörnyülködött, hogy a szocialisták hogyan akarták átalakítani a Kossuth-teret Gyurcsány idején. A kormány azóta kivágatta a fák nagy részét, az alagutat most kezdik építeni.) 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.