Hetek óta kómában van Gyurta Dániel volt edzője

sport
2017 május 18., 06:18
comments 41

Március eleje óta kómában fekszik egy budapesti kórházban Széles Sándor, a londoni olimpiai bajnok, athéni ezüstérmes Gyurta Dániel volt edzője. A Nemzeti Sport állítása szerint állapota stabil, de súlyos - bár azt is írják, hogy hiába próbáltak érdeklődni az állapota felől, mert senki sem akart megszólalni az ügyben.

Széles tavaly őszig volt Gyurta edzője, a londoni bajnok azután váltott, hogy a riói olimpián az előfutamokból se jutott tovább. Széles erre az olimpiára mr nem kísérhette el.

Széles alkoholizmusban szenved, de tavaly tavasszal már egy éve absztinens volt. Miután Gyurta elhagyta nem kapott új munkát. A Nemzeti Sport szerint elkeseredettségében újra inni kezdett.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.