Kirúgták Nagykőrösről az elismert futballszakembert és gondolkodót, Urbán Flóriánt

futball
2017 május 18., 07:54
comments 56

Alig egy nappal azután, hogy a 444 is megírta, Urbán Flórián állítása szerint azt ígérték neki, hogy ha otthagyja a Jobbikot, kap egy kispadot a miniszterelnöktől, az Újpest egykori játékosát elküldték Nagykőrösről.

A Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrösi Kinizsi edzőjeként dolgozó Urbánt akkor küldték el a csapattól, amikor az a 16 pontos bajnokság 13. helyén áll, és még nem biztos hogy sikerül elkerülniük a kiesést. Az utóbbi három meccsükön csak egy pontot szereztek, talán ez vezetett Urbán eltávolításához. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.