FULL DEMOKRÁCIA: Újra Böröcz Lászlót választották a Fidelitas elnökévé

POLITIKA
2017 május 20., 15:28
comments 156

Újra Böröcz Lászlót választották a Fidelitas elnökévé szombaton, a szervezet XIV., tisztújító kongresszusán, Székesfehérváron - közölte a Fidelitas az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a tisztséget 2015 óta betöltő, egyedüli jelöltként indult politikus megválasztását a jelenlévő közel 300 küldött több mint 90 százaléka támogatta. Hasonló arányban választották meg a szervezet hét alelnökét is.

A kongresszuson, amelynek vendége volt mások mellett Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter és Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, nyilatkozatban kérték a kormányt arra, hogy tegyen meg mindent az internet áfájának öt százalékra való csökkentése érdekében annak ellenére is, hogy az Európai Bizottság ezt nem támogatja. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.