Nagyon para: jön a Mamma Mia! folytatása

a hetedik művészet
2017 május 20., 10:57
comments 78

Várhatóan 2018. július 20-án kerül a mozikba az utóbbi évek egyik legfölöslegesebb mozisikerének folytatása, a Mamma Mia: Here We Go Again! Aki nem tudná, a 2008-ban bemutatott Mamma Mia! arról szólt, hogy híres színészek rohangáltak és táncoltak egy görög szigeten, és rohangálás meg táncolás közben Abba-számokat énekeltek.

Így kell elképzelni:

link Forrás

A világ szellemi állapotáról sokat elmond, hogy ez bőven elég volt a sikerhez. A második részben nem is változtatnak a jól bevált recepten: megint Abba-számokat fognak énekelni egy görög szigeten ismert színészek. A film zenei felelősei most is az Abba két férfitagja, Benny Andersson és Björn Ulveaus lesznek. A nagy kérdés, hogy a második részben vajon ugyanazokat az Abba-slágereket éneklik-e majd, amiket az elsőben, hiszen a legtöbb híres számot már elnyomták a 2008-as filmben.

Azt nem tudni, hogy a XXI. század legbizarrabb című filmje, az Andy Vajna-féle pénzből támogatott, és idén nyáron a mozikba kerülő Pappa pia, hogyan illik majd a képbe. (via Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.