Nagyon para: jön a Mamma Mia! folytatása

Várhatóan 2018. július 20-án kerül a mozikba az utóbbi évek egyik legfölöslegesebb mozisikerének folytatása, a Mamma Mia: Here We Go Again! Aki nem tudná, a 2008-ban bemutatott Mamma Mia! arról szólt, hogy híres színészek rohangáltak és táncoltak egy görög szigeten, és rohangálás meg táncolás közben Abba-számokat énekeltek.

Így kell elképzelni:

A világ szellemi állapotáról sokat elmond, hogy ez bőven elég volt a sikerhez. A második részben nem is változtatnak a jól bevált recepten: megint Abba-számokat fognak énekelni egy görög szigeten ismert színészek. A film zenei felelősei most is az Abba két férfitagja, Benny Andersson és Björn Ulveaus lesznek. A nagy kérdés, hogy a második részben vajon ugyanazokat az Abba-slágereket éneklik-e majd, amiket az elsőben, hiszen a legtöbb híres számot már elnyomták a 2008-as filmben.

Azt nem tudni, hogy a XXI. század legbizarrabb című filmje, az Andy Vajna-féle pénzből támogatott, és idén nyáron a mozikba kerülő Pappa pia, hogyan illik majd a képbe. (via Bors)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.