A hétvége hőse Tyrone Sidley focidrukker, aki úszónadrágban és búvárszemüveggel utazott át Anglián

sport
2017 május 22., 09:02
comments 93

Twitteren évődött, ma már fél Anglia ismeri.

photo_camera Fotó: twitter

Tyrone Sidley nagyon szereti a Stoke City focicsapatát. Annyira, hogy bár az idén nem ment jól nekik, természetes volt, hogy a Premier League-szezon utolsó meccsére, Southamptonba is elkíséri őket, pedig ez oda-vissza 7 órás vonatutat jelent. Hogy valamivel feldobja az utat, Sidley meccs előtt megkérdezte a Twitteren a Stoke talán legismertebb játékosát, a veterán csatár Peter Crouch-ot, hogy ha fecskében utazik el a meccsre, övé lehet-e Crouch meze.

A közismerten bulikirály játékos erre kitwitelte, hogy ha tényleg nem fog semmi mást viselni a fecskén kívül, övé a mez. Mire a csapat másik híressége, Charlie Adam rátromfolt, mondván, hogy ha szurkoló a fecskén kívül búvárszemüvegben, pipával és békatalpon érkezik, megkapja az ő mezét is. 

photo_camera Fotó: twitter

Ez a cikk nem született volna meg, ha Tyrone barátunk csak viccelt volna. De természetesen nem viccelt. 

Ellenben becsületesen dokumentálta, hogy tényleg az egész utat fecskében tette meg a Southampton stadionjáig, nem pedig ott öltözött föl, vagyis vetkőzött le, a kapuban:

link Forrás

A meccset ezek után természetesen Peter Crouch fejesgóljával a Stoke nyerte, amivel Crouch az első játékos lett a PL történetében, aki 50 gólt tudott fejelni. Crouch első útja a lefújás után Sidleyhez vezetett, aki megkapta az őt tényleg megillető mezt.

link Forrás

Charlie Adam is állta a szavát, hála istennek.

Maga Crouch egy twitben utólag legendának nevezte Sidleyt, teljes joggal:

link Forrás

Más twitekből az derül ki, hogy a lenyűgöző kancsöcsöket villantó Legenda igazán fesztelenül érezte magát az utazás alatt:

link Forrás

Nem, igazából még annál is fesztelenebbül:

link Forrás

Ezért csodás a brit foci, még akkor is, ha a játék néha nem is olyan penge.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.