A Hide The Pain Harold-mémként világhírűvé vált magyar nyugdíjas új Facebook-oldalt indít, mert ellepték a rajongók a privát oldalát

INTERNET
2017 május 22., 19:44
comments 45

Szolgálati közlemény:

A Hide The Pain Harold néven világhírűvé vált mémfiguráról, illetve a mögötte álló Arató András nevű budapesti nyugdíjas világítástechnikai szakemberről tavaly márciusban írtunk.

Az egyedi, fájdalmasnak kinéző mosolyáról híres férfi (aki a CEU melletti tüntetésen is kint volt) most a privát Facebook-oldalán angolul és magyarul közölte, hogy:

„Kedves barátaim, ennek az oldalamnak hirtelen több mint 50.000 követője lett. A megértéseteket kérem, hogy ez a privát oldal elsősorban a személyes ismerőseimnek szól, ezért magyarul van. Most létrehoztam azonban egy másik oldalt a világ minden részérő érkező »rajongóknak«, ahol csatlakozhattok a nemzetközi közösséghez.”

Az új, nyilvános Facebook-oldalának neve: Grandad Hideyourpain Harold.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt