Hide The Pain Harold, a világhírű mém is kint volt a CEU melletti nagy tüntetésen

2017 április 11., kedd 9:33
172

Meglepett Instagram-posztban mutatta meg a világnak fruzsinyuszi felhasználó, hogy kivel találkozott a vasárnapi CEU-tüntetésen.

A képen látható férfit a világ internetezőinek millió Hide The Pain Harold néven ismerik. Ő az a mémfigura, akit az egyedi, fájdalmasnak kinéző mosolygása miatt helyeznek a legkülönbözőbb szituációkba a főszereplésével készült stockfotókat manipuláló internetezők.

A magyar nyelven újságot olvasók azonban tavaly március óta tudhatják ebből a 444-cikkből, hogy ez a világsztár is magyar persze. Arató Andrásnak hívják és nyugdíjas világítástechnikai szakember Budapestről. A legmegdöbbentőbb, hogy nem máshol, mint az Iwiw-en indult a mémkarrierje, amikor egy stockfotó-ügynökség embere az azóta megszünt magyar közösségi oldalon kereste meg egy fényképsorozat elkészítése végett, még 2011-ben. Arató kötélnek állt, a soaozatát kiszúrta valaki, aminek az lett a vége, hogy a világ internetezőinek jelentős része ma már  azonnal megismeri az arcát. 

Úgyhogy nincs semmi zsurnalizmus abban a megállapításban, hogy a legismertebb magyar arc is kiállt a CEU elkergetése ellen.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt