Hide The Pain Harold, a világhírű mém is kint volt a CEU melletti nagy tüntetésen

INTERNET
2017 április 11., 09:33

Meglepett Instagram-posztban mutatta meg a világnak fruzsinyuszi felhasználó, hogy kivel találkozott a vasárnapi CEU-tüntetésen.

link Forrás

A képen látható férfit a világ internetezőinek millió Hide The Pain Harold néven ismerik. Ő az a mémfigura, akit az egyedi, fájdalmasnak kinéző mosolygása miatt helyeznek a legkülönbözőbb szituációkba a főszereplésével készült stockfotókat manipuláló internetezők.

A magyar nyelven újságot olvasók azonban tavaly március óta tudhatják ebből a 444-cikkből, hogy ez a világsztár is magyar persze. Arató Andrásnak hívják és nyugdíjas világítástechnikai szakember Budapestről. A legmegdöbbentőbb, hogy nem máshol, mint az Iwiw-en indult a mémkarrierje, amikor egy stockfotó-ügynökség embere az azóta megszünt magyar közösségi oldalon kereste meg egy fényképsorozat elkészítése végett, még 2011-ben. Arató kötélnek állt, a soaozatát kiszúrta valaki, aminek az lett a vége, hogy a világ internetezőinek jelentős része ma már  azonnal megismeri az arcát. 

Úgyhogy nincs semmi zsurnalizmus abban a megállapításban, hogy a legismertebb magyar arc is kiállt a CEU elkergetése ellen.

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.